Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens

Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens

Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens

Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens

Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens
Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens
  • 2020-06-30 03:55:13 7 months ago
  • Views 2,712
37
Shared
Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens.
 

We worden allemaal met onschuldige gedachten geboren en opgevoed voor het beste te kunnen presteren wat er in onze ouders en ons eigen vermogen is.
Alle voorzorg maatregelingen dienen door onze ouders te worden uitgevoerd en ze zullen hun eigen opofferen om ons een zo veilig mogelijk bestaan te geven op deze planeet.
Alles wat hun zelf hebben meegemaakt en daarmee problemen voor hun heeft gegeven proberen ze ons zo goed mogelijk bij te brengen voor onze bescherming.
Zij hebben veel dingen al ervaren in hun leven wat slechte herinneringen heeft achtergelaten in hun ziel en willen ons daarvan behoeden, soms leek het overdreven.
Maar nu wijzelf een bepaalde leeftijd bereikt hebben en meer dan een dozijn ervaringen rijker zijn weten we waarom wij gewaarschuwd werden toen der tijd.
Eigenwijs als wij toen waren en niet wouden luisteren worden we daar nu zelf mee geconfronteerd en zouden graag anderen daarmee helpen, omdat we weten wat voor pijn het kan achterlaten bij een mens.
Door schade en schande word men wijs, helaas is dat zo en iedere ervaring geeft ons een nieuwe indruk en soms een waarschuwing hoe gevaarlijk het kan zijn.
Misschien niet gevaarlijk in de zin van dat het riskant is maar iets zodanigs wat blijvende herinneringen en pijn bij ons achterlaten en we het niet los kunnen laten.
Ons denkvermogen en denkwijze veranderd daardoor totaal en ook het vertrouwen in de medemens kan een flinke negatieve impact veroorzaken, maar in sommige gevallen ook een erg positief beeld.
Blijf altijd optimistisch en opgewekt met een goedgezind en overtuigend humeur dat alles wel goed zal komen als wij daar zelf aan werken en onszelf er voor inzetten.
Bij tegenslagen worden we voorzichtiger en met meevallers overmoedig waardoor we de kans hebben dat wij de volgende keer op onze vingers getikt worden als attentie.
Wij moeten onszelf goed laten beseffen dat we door iedere beleving een ondervinding ondergaan waar wij onze les uit moeten leren om onze intelligentie te verhogen.
Door alles gelijk als een afwijzend en negatief beeld te zien zullen we nooit levenservaring en kennis op kunnen doen om wijzer te worden, dus erken, herken het.
Dit kunnen we op verschillende manieren opvatten en opnemen in ons leven, maar eigenlijk moeten we blij zijn dat wij in de gelegenheid zijn gekomen om te leren.
Vroeg of laat zouden wij misschien er toch mee in aanraking gebracht worden en ons waarschijnlijk er geen raad mee wetende, dus hoe eerder de confrontatie des te sneller er een oplossing komt en zeker voor de opvolgende keer.
Ervaringen hebben een grote invloed op ons gedrag en reactie in het leven, hoe gedeprimeerder en zwaarmoediger wij er tegenaan kijken des te moeilijker het word.
Laat zware gebeurtenissen of voorvallen ons als mens niet veranderen, maar zie het als een positieve belevenis die meewerkt aan een verbetering van onze toekomst.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 
Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute

What you think about this story?
Door Zware Gebeurtenissen Veranderd een Mens