De IDM-organisatie heeft middels een officieel persbericht bekend gemaakt dat binnenkort het uitgestelde seizoen van start zal gaan. Het 2020 seizoen

Ook het 2020 IDM-seizoen gaat binnenkort van start

Ook het 2020 IDM-seizoen gaat binnenkort van start

Ook het 2020 IDM-seizoen gaat binnenkort van start

Ook het 2020 IDM-seizoen gaat binnenkort van start

Ook het 2020 IDM-seizoen gaat binnenkort van start
Ook het 2020 IDM-seizoen gaat binnenkort van start
  • 2020-06-30 21:35:04 5 months ago
  • Views 4,307
45
Shared

De IDM-organisatie heeft middels een officieel persbericht bekend gemaakt dat binnenkort het uitgestelde seizoen van start zal gaan. Het 2020 seizoen zal verreden worden op een viertal circuits, te weten het TT Circuit Assen, de Sachsenring, de Lausitzring en in Hockenheim.

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er door het team van Motor Presse Stuttgart hard gewerkt aan een protocol om het 2020 IDM-seizoen zo snel als mogelijk te kunnen hervatten. Na meer dan drie en een halve maand gedwongen pauze kan het seizoen binnenkort eindelijk van start gaan, zij het zoals de zaken er nu voor staan voor lege tribunes. Dankzij de steun van de sponsors zijn de races voor de fans te volgen via livestreams op het internet en een speciale print bijlage in de tijdschriften PS en MOTORRAD.

Het seizoen wordt in het weekend van 14 t/m 16 augustus geopend op Nederlandse bodem, te weten op het TT Circuit Assen. Het tweede evenement vindt plaats op 07 en 08 september (maandag en dinsdag) op de Sachsenring. In tegenstelling tot de oorspronkelijke kalender – waar alleen de IDM Superbike 100 klasse op de Sachsenring in actie zou komen – zullen nu alle categorieën acte de préséance geven.

Na de Sachsenring reist de IDM-paddock meteen door naar de 150 km verderop gelegen Lausitzring waar op 11 en 12 september de derde IDM-ronde van het seizoen wordt verreden. Na deze twee evenementen wordt de vierde en finaleronde in laatste weekend van september (25 tot 27 september) verreden op de Hockenheimring.

Zoals al eerder aangegeven zullen alle vier evenementen vooralsnog achter gesloten deuren verreden, dus zonder publiek. Tevens zal de organisatie slechts een beperkt aantal mediavertegenwoordigers toelaten tot de paddock. Mocht hier de komende tijd verandering in komen dan zal dit per omgaande gepubliceerd worden.

 


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

 

 

 


Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute

What you think about this story?
Ook het 2020 IDM-seizoen gaat binnenkort van start