Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

Reeds meer dan 500.000 Opel Astra's besteld - America News
Reeds meer dan 500.000 Opel Astra's besteld8 uren geleden
De Auto van het Jaar 2016 wist al meer dan 500.000 kopers wereldwijd te verleiden en klimt naar de tweede plaats in de verkoop van compacte wagens in het C-segment in Europa.
Een nieuw boek voor motocrossfans - America News
Een nieuw boek voor motocrossfans 8 uren geleden
Al jaren publiceert Motorgazet artikels over de geschiedenis van de motorcross, een discipline waarin de Belgische rijders steeds uitblonken. Nu brengt het magazine een boek uit over de geschiedenis van deze sporttak tussen 1947 en 1980.
Fiat lanceert de Tipo S-Design - America News
Fiat lanceert de Tipo S-Design 8 uren geleden
Na de lancering van de 500X-versie wordt de S-Design-familie verder uitgebreid met de Tipo, die verkrijgbaar is als vijfdeursberline of break.
Volkswagen maakt prijzen T-Roc bekend - America News
Volkswagen maakt prijzen T-Roc bekend 14 uren geleden
Volkswagen maakt de prijzen van de T-Roc, de cross-over van Golf-formaat, bekend. De verschillen met die van een vergelijkbare Golf zijn dan ook klein.
Fiat Chrysler roept half miljoen wagens terug om brandgevaar - America News
Fiat Chrysler roept half miljoen wagens terug om brandgevaar 16 uren geleden
Fiat Chrysler roept bijna een half miljoen wagens van zijn truckmerk RAM terug naar de garage. Door een defecte waterpomp is mogelijk sprake van brandgevaar, doordat de motor oververhit kan raken.
Eerste testnotities Citroën C3 Aircross - America News
Eerste testnotities Citroën C3 Aircross 1 dag geleden
De marktintroductie van de Citroën C3 Aircross is aanstaande en dus konden we voor het eerst plaatsnemen achter het stuurwiel van de Franse SUV annex cross-over.
Autofabrikant Toyota blijft investeren in hybride auto's - America News
Autofabrikant Toyota blijft investeren in hybride auto's 1 dag geleden
Hybride auto's blijven belangrijk in het aanbod van Toyota, hoewel de concurrentie zo snel mogelijk naar elektrische auto's wil.
Volkswagen Roboboy (ENG) - America News
Volkswagen Roboboy (ENG) 2 dag geleden
Who doesn't want to have a suit like this?
Volkswagen Robopak XXL (ENG) - America News
Volkswagen Robopak XXL (ENG) 2 dag geleden
Niet alleen kids waren fan van het RoboPak… als eenmalige actie verrasten we jaloerse ouders met een XXL RoboPak. #RoboPak.
Elektrische Jaguar I-Pace gaat racen - America News
Elektrische Jaguar I-Pace gaat racen 2 dag geleden
Jaguar voorziet met een raceserie voor zijn nieuwe elektrische crossover. In 2018 zal de I-Pace eTrophy samen rijden met de eveneens elektrisch aangedreven Formule E.
Nocturne in D'Ieteren Gallery - America News
Nocturne in D'Ieteren Gallery 2 dag geleden
Tijdens Nocturnes van de Brusselse musea op 21 september opent ook de D'Ieteren Gallery, de privécollectie van de D'Ieteren groep, haar deuren voor het publiek van 17 tot 22 uur. Een unieke gelegenheid om deze prachtige verzameling wagens van dichtbij te
Rijtraining voor Zoute Grand Prix - America News
Rijtraining voor Zoute Grand Prix 2 dag geleden
Belcar-piloot Jeffrey Van Hooydonk biedt een specifieke rijtraining aan voor bestuurders van oldtimers die willen deelnemen aan de Zoute Grand Prix.
Porsche schrapt tijdelijk Panamera Diesel - America News
Porsche schrapt tijdelijk Panamera Diesel 2 dag geleden
Porsche heeft de dieselvariant van de Panamera stilzwijgend uit de prijslijst verwijderd. De officiële reden: er zijn ‘extra inspecties’ nodig om CO2-uitstootproblemen te voorkomen.
IAA 2017: Duitse autowereld onder stroom - America News
IAA 2017: Duitse autowereld onder stroom 2 dag geleden
Nog tot zondag 24 september kunnen autofans de Internationale AutoAusstellung (IAA) in Frankfurt bezoeken. Over geld en kortingen wordt hier niet gesproken, de IAA is een kijk- en geen verkoopsalon. Maar wel het grootste en belangrijkste van het jaar.
Samenwerking Renault, Nissan en Mitsubishi - America News
Samenwerking Renault, Nissan en Mitsubishi 3 dag geleden
De automerken Renault, Nissan en Mitsubishi gaan de volgende jaren intensiever samenwerken voor de ontwikkeling van elektrische en zelfrijdende wagens.
Genesis onthult G70 - America News
Genesis onthult G70 3 dag geleden
Genesis, het luxemerk van Hyundai, stelde officieel de G70 voor. Deze berline zal de strijd aanbinden met de Duitse premium middenklassers. Een ambitieus plan.
Skoda herdenkt Favorit - America News
Skoda herdenkt Favorit 3 dag geleden
Skoda zet de Favorit nog eens in de bloemetjes. Dat model werd net 30 jaar geleden gelanceerd en zorgde voor de heropstanding en de internationale doorbraak van het Tsjechische merk.
Volkswagen wil autonome deelauto in 2021 - America News
Volkswagen wil autonome deelauto in 2021 3 dag geleden
Afgelopen maart introduceerde de Volkswagen Groep de Sedric, een merkloos vervoermiddel dat zichzelf door het verkeer kan manoeuvreren. In 2021 moet iets soortgelijks op de weg rondrijden, zegt Volkswagen.
Peters Proefrit: Een Saab 9-3 met iets te veel vermogen - America News
Peters Proefrit: Een Saab 9-3 met iets te veel vermogen 3 dag geleden
De Saab 9-3 Viggen is vernoemd naar de Saab 37 Viggen straaljager. Dat schepte hoge verwachtingen. Eind jaren negentig kwam hij op de markt met een smaakvol spoilerpakket, veel pk's en onstuimige rijeigenschappen.
Porsche 911 GT3 Touring: discreet maar pijlsnel - America News
Porsche 911 GT3 Touring: discreet maar pijlsnel 3 dag geleden
Het gamma van de 911 wordt aangevuld met een nieuwe versie, de GT3 "Touring Package. Die is enkel beschikbaar voor de versie met manuele versnellingsbak en hij beschikt slechts over een discrete spoiler. Toch houdt hij alle technologie die ook in de compe
Ford Mustang 2018 : mooier en intelligenter - America News
Ford Mustang 2018 : mooier en intelligenter 3 dag geleden
Ford heeft een evolutie getoond van de Mustang. Deze Amerikaanse sportieveling krijgt een eleganter design, zuiniger motoren en een verbeterde ophanging, naast extra technologie op vlak van rijhulpmiddelen.