Binnenlands Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over het Binnenland Leest U op Nederland.easybranches.com

ANWB kreeg 700.000 telefoontjes - America News
ANWB kreeg 700.000 telefoontjes6 minuut geleden
Het extreme weer heeft de Alarmcentrale van de ANWB een heftige zomer bezorgd. De hulpdienst heeft zes procent meer mensen dan vorig jaar moeten helpen die tijdens hun vakantie in problemen kwamen.
Onderzoek MH17 nu zwart op wit - America News
Onderzoek MH17 nu zwart op wit 6 minuut geleden
De landen die meewerken aan het strafrechtelijk onderzoek naar de ramp met vlucht MH17 hebben hun steun en samenwerking op papier bekrachtigd.
Ravage op A12 - America News
Ravage op A12 1 uren geleden
Een spookrijder heeft woensdag op de A12 verschillende ongelukken veroorzaakt. Dat meldt Rijkswaterstaat. Informatie over gewonden is nog niet verstrekt.
Foto Vd Laan opgedoken - America News
Foto Vd Laan opgedoken 1 uren geleden
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan, voor wie vandaag een massaal eerbetoon werd gehouden voor zijn ambtswoning aan de Herengracht, heeft achter het raam de duizenden Amsterdammers gadegeslagen.
‘Baas, ik kom morgen wat later!’ - America News
‘Baas, ik kom morgen wat later!’ 1 uren geleden
De spelers van AVV Swift kunnen hun geluk niet op. De amateurhoofdklasser won verrassend van bekerhouder Vitesse na penalty’s.
NL'se Jihadi in docu - America News
NL'se Jihadi in docu 1 uren geleden
Een Nederlandse jonge vrouw die getrouwd is met een jihadist, vertelt dat ze terug wil naar Nederland maar geen spijt heeft van haar keuze. „Het was een leerschool.”
Kamer neemt coalitie in spe onder vuur om stijging zorgpremie - America News
Kamer neemt coalitie in spe onder vuur om stijging zorgpremie 1 uren geleden
Partijen in de Tweede Kamer hebben woensdagavond de aanval geopend op de formerende partijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie vanwege de verhoging van de zorgpremie volgend jaar met zo’n 10 euro. Die verhoging vloeit voort uit het plan van de coalitie
Rutte spreekt VN toe - America News
Rutte spreekt VN toe 3 uren geleden
Nederland streeft naar een sterke Verenigde Naties (VN) in een wereld die veilig en duurzaam is. Als tijdelijk lid van de Veiligheidsraad van de VN zal Nederland zich daar volgend jaar speciaal voor gaan inzetten.
Zwaargewonde bij botsing Zwolle - America News
Zwaargewonde bij botsing Zwolle 3 uren geleden
Op de Jac. P. Thijsselaan in Zwolle is woensdagavond een fietsster geschept door een auto. Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
'Eberhard genoot van jullie' - America News
'Eberhard genoot van jullie' 3 uren geleden
Femke van der Laan, de vrouw van burgemeester Eberhard van der Laan, bedankt namens haar man de steunbetuiging die plaatsvond.
’Glazen huis pluimveehouders’ - America News
’Glazen huis pluimveehouders’ 3 uren geleden
Pluimveehouders die getroffen zijn door de fipronil-affaire krijgen een financieel steuntje in de rug. In Barneveld wordt in oktober geld opgehaald voor deze boeren. De plannen zijn nog niet helemaal concreet, maar het ziet er naar uit dat er een glazen h
Weer coke gevonden - America News
Weer coke gevonden 3 uren geleden
Er is weer een nieuwe lading cocaïne gevonden door het OM in Rotterdam. Dit keer gaat het om 400 kilo met een waarde van 10 miljoen euro.
Video van pedo opgedoken - America News
Video van pedo opgedoken 3 uren geleden
In een opgedoken video roept een oudere man ene Cassandra op tot seksuele handelingen. Het zou gaan om de vermeende Alkmaarse pedofiel André K., zo melden verschillende media. Het OM laat weten de video te onderzoeken.
‘Hier schieten mensen niks mee op!’ - America News
‘Hier schieten mensen niks mee op!’ 3 uren geleden
De oppositiepartijen in de Tweede Kamer zijn helder in hun reactie op het gelijk blijven van het eigen risico in de zorg.
Kamer tegen hogere premie - America News
Kamer tegen hogere premie 3 uren geleden
Partijen in de Tweede Kamer hebben woensdagavond boos gereageerd op de verhoging van de zorgpremie volgend jaar met zo’n 10 euro. Die verhoging vloeit voort uit het plan van de coalitie in spe om het eigen risico volgend jaar te bevriezen op 385 eur
Zieke Eberhard van der Laan bedankt zijn volk - America News
Zieke Eberhard van der Laan bedankt zijn volk 4 uren geleden
Honderden mensen die Eberhard van der Laan een hart onder de riem wilden steken, stonden vanavond bij zijn ambtswoning om voor hem te applaudisseren en te zingen. Van der Laan bedankte hen door naar ze te zwaaien. 
Zorgpremie 10 euro omhoog - America News
Zorgpremie 10 euro omhoog 5 uren geleden
Om het eigen risico volgend jaar gelijk te houden gaat de zorgpremie in 2018 op jaarbasis met nog eens 10 euro omhoog. Dat laat het ministerie van Volksgezondheid weten. De vier partijen aan de formatietafel vroegen minister Edith Schippers woensdag een s
Dijksma botst over luchtruim - America News
Dijksma botst over luchtruim 5 uren geleden
Demissionair staatssecretaris Sharon Dijksma (Infrastructuur) kwam woensdag hard in botsing met de Tweede Kamer over de herindeling van het luchtruim die nodig is om de plannen voor Lelystad Airport te realiseren. De meeste partijen vinden dat dit veel te
Overval dierenwinkel A'dam - America News
Overval dierenwinkel A'dam 5 uren geleden
Een man heeft woensdagavond een overval gepleegd op een dierenwinkel aan het Kruitberghof in Amsterdam-Zuidoost. Niemand raakte gewond. De man is gevlucht.
Zieke bijen Drenthe geruimd - America News
Zieke bijen Drenthe geruimd 5 uren geleden
In Gasselternijveenschemond (provincie Drenthe) is onder bijen een uitbraak van Amerikaans vuilbroed vastgesteld. Dat is een besmettelijke bijenziekte en daarom zijn enkele bijenvolken geruimd. Om verdere verspreiding te voorkomen, heeft het ministerie va
Domtoren er slecht aan toe - America News
Domtoren er slecht aan toe 5 uren geleden
De stenen van de Domtoren in Utrecht zijn in slechtere staat dan verwacht. Dat is aan het licht gekomen bij een inspectie voor de restauratie van de toren, heeft beheerder Jaap van Engelenburg laten weten aan RTV Utrecht.